Tommi Dahlroos

Ohjelmistotekniikan ja tietoliikennetekniikan DI (2010 TTY)

Työhistoriani koostuu varsin monipuolisesta kokemuksesta energia-alalla sekä suurteollisuudessa. Kokemukseni integraatioiden määrittelystä ja ylläpidosta sekä datan käsittelystä eri järjestelmien pääkäyttäjänä ovat antaneet erittäin hyvän pohjan organisaation tiedon laadun kehittämiseen ja ylläpitoon. Kehitysprojektit eivät ole myöskään tuntematon käsite, sillä olen ollut johtamassa Wisle-tuotteen kehittämistä jo sen alkuvaiheesta lähtien, mutta olen ollut toteuttamassa myös isoja energia-alan järjestelmäkehitysprojekteja.

Minut tunnetaan energisenä sparraajana, joka saa keskustelun heräämään. Oli kyseessä järjestelmien välinen kommunikointi tai datan muokkaaminen ihmisten ymmärtämään muotoon, tarvitaan keskustelua, jotta ymmärretään paremmin, mitä halutaan saada aikaiseksi. 

Ota yhteyttä, katsotaan löytyykö hyvä keskusteluyhteys!

Arvomme

Toimintamme perustuu luovaan liiketoimintaosaamiseen, avarakatseiseen ongelmanratkaisukykyyn sekä eri liiketoiminta-alojen ymmärtämiseen. Yrityksemme arvot rakentuvat näiden asioiden ympärille. Haluamme korostaa toiminnassamme etenkin luovuutta, vastuullisuutta, rehellisyyttä, yhteisöllisyyttä ja tasa-arvoa.

  • Luovuus on osaltamme oma-aloitteisuutta ja asioiden oivaltamista laatikon ulkopuolelta.
  • Vastuullisuudella haluamme korostaa käytännön tekoja, joiden hyödyt näkyvät konkreettisina etuina niin ympäristössä kuin ihmisten arjessa.
  • Rehellisyydellä haluamme viestiä luotettavasta ja läpinäkyvästä organisaatiosta, joka asettaa asiakkaidensa tyytyväisyyden etusijalle.
  • Yhteisöllisyys on meille tärkeä arvo, sillä uskomme vahvasti yksilöiden liiketoimintaosaamisen erikoistumiseen, jolloin yhteistyöllä on mahdollista saavuttaa paljon enemmän kuin yksin. 

Yhteisillä arvopohjilla töiden tekeminen on mielekästä ja tulokset ovat sen mukaisia. Avoin kommunikointi edesauttaa yhteisten päämäärien saavuttamista. 

Rekrytoinnit ja työharjoittelut

Knobbi Oy tähtää hallittuun kasvuun datan laadun ja tiedolla johtamisen alalla.
Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli haet uutta suuntaa työurallasi! Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta tilanne saattaa muuttua nopeastikin.

Yhteystiedot

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@knobbi.fi
Puhelinnumero: +358 45 694 3185 (Tommi Dahlroos)
Y-tunnus: 3269907-1
Osoite: Rautatienpuistokatu 7 28130 Pori

Asiakkaamme & Referenssimme

Verkkosivustoratkaisujamme voit nähdä esimerkiksi sivustolla:
Metsä Nieminen Oy www.metsanieminen.fi

Asiakkaamme kertoo kokemuksistaan omilla sivuillaan täällä

Raportointiratkaisuja olemme toteuttaneet jo useammalle yritykselle.